DNIe/Certificado dixital

Problemas ao acceder ao sistema

Nesta sección explicaremos cales son os problemas máis comúns cando se intenta acceder ó sistema.

Os erros máis comúns cando un usuario intenta entrar ó sistema mediante a opción de certificado dixital son os seguintes.

• Ausencia de Certificado:Este erro débese a que o certificado non chegou ó servidor, ben porque o usuario non seleccionou ningún certificado ou porque produciuse un erro no envío ou solicitude de este.

Pantalla de datos

Acceso mediante certificado dixital - ERRO
Acceso mediante certificado dixital - ERRO