Introducción

As capturas de pantallas que se mostran nesta fase corresponderanse coa vista do frame central da aplicación exceptuando os menús.

Nesta parte ímonos referir as accións que poden realizar tódolos usuarios que se conecten ó sistema, e dicir, as funcionalidades de acceso público dispoñibles no portal. Para poder realizar as operacións de esta sección da aplicación non será necesario realizar o proceso de autenticación no sistema.