Xestión Económica - Documentos - Importes

Resultado da busca

Nesta pantalla móstrase o resultado dunha busca dunha empresa, en función dos criterios de busca seleccionados.

Pantalla de datos

Consultas  de Documentos Orzamentarios: resultado da busca
Consultas de Documentos Orzamentarios dun provedor: resultado da busca

Consultas  de Documentos Orzamentarios: resultado da busca
Consultas de Documentos Orzamentarios dun cesionario: resultado da busca

No resultado da busca móstrase información xeral dos documentos que cumpren os filtros da busca. As columnas mostradas na lista de documentos orzamentarios dun provedor son:

• Exercicio
  • Centro
  • Índice
  • Ano Aplicación
  • Data Validación.
  • Data Fisc.
  • Data Pago
  • Expediente de Contratación
  • Signo
  • Importe
  • +info: permite acceder ó detalle do documento orzamentario

As columnas mostradas na lista de documentos orzamentarios dun provedor son:

• Exercicio
  • NIF Provedor
  • Nome Provedor
  • Índice
  • Ano Aplicación
  • Data Validación
  • Data Fisc.
  • Data Pago
  • Expediente de Contratación
  • Signo
  • Importe
  • +info: permite acceder ó detalle do documento orzamentario

Na parte inferior da táboa dos resultados da busca móstrase o total dos importes.

Opcións dispoñibles

Enuméranse e explican as opcións dispoñibles:

• Lista de intervalo: Liña de estado que nos indica o intervalo mostrado actualmente na lista de entre o total de resultados da busca, cando o resultado da busca é superior ó tamaño do formulario.
  • Seguinte: Botón que accede ó conxunto de elementos seguinte. Cando non hai máis elementos non se mostra ó usuario
  • Anterior: Botón que accede ó conxunto anterior de elementos. Cando non hai elementos non se mostra ó usuario
  • Inicio: Botón que accede ó inicio. Cando estamos ó principio non se mostra ó usuario
  • Final: Botón que accede ó final da lista. Cando estamos ó final non se mostra ó usuario
  • Imprimir: Botón que permite realizar a impresión do informe. Xera un arquivo en formato PDF co resultado da busca
  • Exportar a Excel: Botón que permite exportar o resultado da busca a un arquivo de Microsoft Excel

Como se describe nas opcións dispoñibles, é posible realizar a impresión do informe que contén os documentos orzamentarios, a partir dun arquivo PDF, o realizala exportación do documento a un arquivo Excel; tamén é posible realizar a ordenación do resultado da busca por un campo. A continuación móstrase a captura de pantallas para cada unha destas opcións.

Consultas  de Documentos Orzamentarios: imprimir documentos
Consultas de Documentos Orzamentarios dun provedor: imprimir documentos

Consultas  de Documentos Orzamentarios: imprimir documentos
Consultas de Documentos Orzamentarios dun cesionario: imprimir documentos

Consultas  de Documentos Orzamentarios: exportar documento a Excel
Consultas de Documentos Orzamentarios: exportar documento a Excel

O nome do arquivo Excel xerado é da forma ‘DocumentoOrzamentoAAAAMMDD_NIF.xls’, onde ‘AAAAMMDD’ correspóndese co ano, mes e día no que se xera, e ‘NIF’ é o NIF da empresa.

Consultas  de Documentos Orzamentarios: Documento orzamentario Excel
Consultas de Documentos Orzamentarios: Documento orzamentario Excel