Loxística EDI

Centros de Xestión GLN's

Esta páxina permítenos consultar tódolos puntos operacionais asociados a cada un dos centros do Servizo Galego de Saúde. Nesta pantalla móstranse cada un dos puntos operacionais asociados ós centros de xestión.

Pantalla de datos

Estrutura dos puntos operacionais asociados(GLNs) dos centros de xestión
Estrutura dos puntos operacionais asociados(GLNs) dos centros de xestión

No resultado da busca móstrase información xeral puntos operacionais asociados ós centros de xestión. As columnas mostradas na lista son:

• Centro de Xestión
  • CIF
  • Función
  • Descrición
  • GLN

Paxinación de resultados

Cando o número de resultados da procura é elevado, móstranse os resultados en varias páxinas ás que se pode acceder dende os botóns de paxinación.

• Lista de intervalo: Liña de estado que nos indica o intervalo mostrado actualmente na lista de entre o total de resultados da busca, cando o resultado da busca é superior ó tamaño do formulario.
  • Seguinte: Botón que accede ó conxunto de elementos seguinte. Cando non hai máis elementos non se mostra ó usuario
  • Anterior: Botón que accede ó conxunto anterior de elementos. Cando non hai elementos non se mostra ó usuario
  • Inicio: Botón que accede ó inicio. Cando estamos ó principio non se mostra ó usuario
  • Final: Botón que accede ó final da lista. Cando estamos ó final non se mostra ó usuario