DNIe/Certificado digital

Solicitude de certificado

Despois de introducilo NIF/CIF do provedor na pantalla de entrada a través da opción de certificado dixital o sistema móstranos unha pantalla solicitando un certificado que debemos elixir de entre os que temos dispoñibles.

Pantalla de datos

Solicitude de certificado
Solicitude de certificado

Opcións dispoñibles

Enuméranse e explícanse as opcións dispoñibles:

• Aceptar: Realiza o intento de autenticación utilizando o certificado dixital seleccionado.
  • Cancelar: Cancela o intento de autenticación e da lugar a un error de acceso ó sistema.