Seguridade - Cambio datos de usuario

Problemas ó cambiar o email

Nesta parte explicaremos cales son os problemas máis comúns cando se intenta cambiar o email do usuario. Os erros máis comúns cando un usuario intenta cambiar o seu email mediante a opción Cambio de email  son os seguintes:

• Ausencia de información. Este erro prodúcese cando o usuario non introduce algún dos datos solicitados e obrigatorios.

Pantalla de datos

Cambio de  email – Ausencia  de Información
    Cambio de email – Ausencia de Información

• O novo email ten un formato incorrecto. Introduciuse un valor para o email novo cun formato inadecuado.

Pantalla de datos

Cambio de  email –Información  incorrecta
    Cambio de email –Información incorrecta

• O email novo coincide co actual. Introduciuse un valor para o email novo que coincide co email actual do usuario.

Pantalla de datos

Cambio de  email –O email  novo  coincide co actual
    Cambio de email –O email novo  coincide co actual