Seguridade - Cambio datos de usuario

Problemas ó cambiar a chave de acceso

Nesta parte explicaremos cales son os problemas máis comúns cando se intenta cambiar a chave de acceso ó sistema. Os erros máis comúns cando un usuario intenta cambiar a chave de acceso ó sistema mediante a opción Cambio de chave son os seguintes:

• Ausencia de información. Este erro prodúcese cando o usuario non introduce algún dos datos solicitados.

Pantalla de datos

Cambio de  chave – Ausencia  de Información
    Cambio de chave – Ausencia de Información

• A chave e a súa confirmación son diferentes. Introduciuse un valor para a chave nova e para Confirmar chave diferentes. A aplicación informa con unha mensaxe.

Pantalla de datos

Cambio de  chave – A chave e  a  súa confirmación son diferentes
    Cambio de chave – A chave e a  súa confirmación son diferentes

• A chave vella non coincide coa actual. Introduciuse un valor para a clave anterior que non coincide coa chave actual do usuario.

Pantalla de datos

Cambio de  chave – A chave vella  non coincide coa actual
    Cambio de chave – A chave vella non coincide coa actual

• A chave nova non pode coincidir coa actual. Introduciuse un valor para a chave nova que coincide co valor da chave anterior. A aplicación informa con unha mensaxe.

Pantalla de datos

Cambio de  chave – A chave  nova non pode coincidir coa actual
    Cambio de chave – A chave nova non pode coincidir coa actual