Xunta de Galicia - Consellería de Sanidade
Servizo Galego de Saúde Oficina Virtual do Profesional
CASTELLANO | GALEGO
Ayuda

Seguridade - Cambio datos de usuario

Cambio de email

Esta páxina permítenos cambiar o email do usuario. Ó acceder amosarase, si existe, o email actual do usuario. Para cambialo é necesario introducir de forma correcta un novo email. Se non se introduce valor algún o sistema informaranos de que é necesario introducir dita información. Ademais, no caso de que o novo email coincida co email actual o sistema tamén nos amosará unha mensaxe de error.

Entrada de datos

A entrada de datos realizase na caixa de texto habilitada para o novo correo, o correo actual é unha información de so lectura que, no caso de existir, non poderá ser modificado:

Cambio de  email – Introducir novo email
Cambio de email – Introducir novo email

A descrición de cada un dos campos que aparecen na pantalla é a seguinte:

• Email  anterior: Email actual do usuario. Campo de so lectura. Pode non existir.
  • Email novo: Novo email polo que o usuario quere cambiar o vello, se existe. A partir deste momento este correo será utilizado polo usuario para todo tipo de xestións.

Opcións dispoñibles

Enuméranse e explican as opcións dispoñibles:

• Confirmar: Realiza o proceso de cambio de email.
  • Cancelar: Cancela o proceso e volta ó menú principal da parte privada.