Servizo de Alertas

Contratación

A través desta funcionalidade, o usuario poderá recibir de forma gratuíta nunha dirección de correo electrónico alertas sobre os procesos de contratos publicados na web do Servicio Galego de Saúde.

Pantalla de datos

A pantalla de introdución de datos ten o aspecto que se mostra a continuación:

Contratación
Contratación

A descrición de cada un dos campos que aparecen na pantalla é a seguinte:

Datos do usuario:

• Enderezo de correo electrónico: Correo electrónico onde se recibirá as alertas sobre os contratos publicados na web do Servicio Galego de Saúde

Tipos de Contratos:

Móstrase a lista de contratos publicados na web do Servicio Galego de Saúde.

Opcións dispoñibles

Enuméranse e explícanse as opcións dispoñibles:

• Aceptar: Da de alta ou modifica a inscrición no Servizo de alertas. O usuario deberá seleccionar ó menos un contrato da lista de contratos publicados na web do Servicio Galego de Saúde.
  • Baixa: Da de baixa o usuario ó servizo de alertas. Tras pulsar este botón, preguntaráselle ó usuario se está seguro de realizar a operación.

Contratación – Mensaxe Aviso de Baixa
    Contratación – Mensaxe Aviso de Baixa