Catálogo Produtos - Consultar Histórico

Filtros de Busca

Está páxina permite consultar o histórico das solicitudes que realizou un provedor a través do tempo.

Pantalla de Datos

As solicitudes que realizan os provedores agrúpanse en conxuntos denominados cargas. O filtro de busca do historial permite filtrar as cargas en función dos datos introducidos.

Histórico Cargas - Formulario

Catálogo Provedor - Consultar Histórico - Filtro de busca sen resultados

Os campos que compón o filtro son os seguintes:

• Ref. Carga: referencia dunha carga
  • Tipo Carga : permite buscar as cargas de GTINs ou referencias
  • Tipo: permite buscar cargas manuais (solicitudes realizadas dende a ficha comercial) ou masivas (solicitudes realizadas mediante follas excel)
  • Data: permite buscar as cargas comprendidas no rango temporal introducido

Opcións dispoñibles

Enuméranse e explícanse as opcións dispoñibles:

• Buscar: Executa a busca aplicando os criterios de busca establecidos.
  • Limpar: Limpa todos os campos de busca.

Histórico Cargas - Resultado Procura

Catálogo Provedor- Consultar Histórico - Filtro de busca con resultados

É preciso lembrar que todalas solicitudes realizadas dende o detalle dunha ficha comercial (tanto de referencia como de GTIN) atópanse recollidas na carga correspondente de tipo manual.